Afbeeldingen

OPEN VAARDAG 2024

9 JUNI , wat een mooie dag , het zonnetje was van de partij terwijl het de dagen ervoor en ook de dagen erna regende . Het was een succesvolle dag met veel bezoekers en ook dank aan de bezoekende verenigingen die mede voor het succes hebben gezorgd . Onze leden hebben hun beste beentje voorgezet wat ook was af te leiden door de vele positieve commentaren die we achteraf kregen toegestuurd . Hieronder een kleine selectie van de foto’s

Rustig zijn rondjes varen , zo een mooie dame kan je dit niet ontzeggen .
Wachten op een karwei terwijl hij liever zou slepen en werken
Nog in aanbouw maar toch al enkele rondjes gevaren . Een andere verschijning dan de hedendaagse boten wat het leuk maakt op onze vaarvijver .
De Ares ontmoet Mac Finn van Cars , HEEUUU , dat was toch in een film , en hier vaart hij rond ???
Eindelijk , de Figter en de Boxer mogen slepen . Het verplaatsen van grote kabelrollen met de MOTH1 lift is perfekt uitgevoerd . Op naar de volgende job .
De jongste van onze club kan al goed zijn mannetje staan en heeft de knepen al goed in zijn vingertjes zitten .
Dat is slepen , trekken , sleuren en duwen om het bijna 700kg zware en 4 meter lange vrachtschip te verplaatsen . Maar de kapiteins zijn evaren rotten , awel , dat zeggen ze zelf toch ????
De kinderen hebben de ganse dag gevaren met de drie kinderbootjes maar soms konden de papa’s het niet weerstaan om het zendertje eens over of af te nemen en zelf te varen . Ik kan ze geen ongelijk geven , met een modelboot varen is zeer ontspannend en leuk om te doen .